Med en liten administrasjon i en stor prosjekt- og produksjonsorganisasjon ønsker vi helst at du kontakter oss med kontaktskjema.

Kontaktskjema

Antatt svartid: 3 - 5 virkedager

En feil oppstod. Vennligst prøv igjen senere.

Takk for tilbakemeldingen!

I tillegg anbefaler vi har du melder deg på Gaia Oppdatert for løpende påminnelser på e-post for et utvalg nyheter og oppdateringer. Hvor du under denne seksjonen også vil finne alt av tidligere nyheter og oppdateringer. 

Jobbe hos oss

Vi er stadig på jakt etter nye kolleger. Her kan du søke ledige jobber hos. Du kan også registrere deg søker på for å få påminnelse om aktuelle jobber for deg her.

Det er for tiden ingen ledige stillinger

Ledelsen

Med et fåtall i stab for en stor prosjekt- og produksjonsorganisasjon, som på det meste teller mer enn 100 prosjektdeltagere i tillegg til rundt 20 produksjonsmedarbeidere ber vi om forståelse for at vi må prioritere internt arbeid. For å prioritere fiskehelse, kvalitet, framdrift og konstadskontroll framfor å være løpende tilgjengelig på telefon for spørsmål og henvendelser om oss. Selv om det er en type oppmerksomhet som vi liker, og veldig gjerne skulle fulgt opp med rask respons til alle. Derfor ønsker vi helst at du søker svar her på nettsidene.

Hvis dere allikevel ønsker å direkte kontakt med oss på e-post eller telefon er det en mulighet for det. Vi foretrekker e-post, som vi vil forsøke å bevare innen 3-5 arbeidsdager. Som vi beklager, men som er riktig prioritering for oss fram til at vi er over i annen fase for Gaia Salmon fram i tid.

Tord Teigstad
Driftsleder
Bjarne Bjørkan
Prosjektleder
Magnus Singh
CFO
Erik Hernes
CEO